Wie is wie

Het bestuur van de Zaalsportclub Muiderberg bestaat uit:

• Vera van Etten – voorzitter
  • Synco van Keulen – vice voorzitter
  • Hetty Tjalkens – leden administratie
  • vacature – secretaris
  • vacature – penningmeester

Trainers

Hieronder vindt u de trainers.

Menno Out

Menno geeft, naast turn-gymlessen en de bootcamp ook de volgende lessen in De Rijver: Total Body Workoutseniorengym en body in shape.

Op woensdagmiddag wordt Menno af en toe bijgestaan door onze ouddocente voor de jeugd Lois Bakker.

menno_outMijn naam is Menno Out. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de opleiding sport en bewegen te Amsterdam.
Jeugdgym, turnen jongens, Total Body Workout, conditietraining en de volleybal training. Op woensdag geef ik gym/turnlessen voor de jeugd. Op dinsdagochtend, woensdag- en donderdagavond geef ik les aan de volwassenen.
Jaren heb ik geturnd bij Francien, wat ik altijd met veel plezier deed. Ik turn nog steeds in Blaricum. Naast het turnen werk ik ook bij Sportcentrum “de Zandzee” waar ik zwemlessen geef en activiteiten coördinator ben.

Menno geeft de volgende lessen in De Rijver: conditietraining, bootcamp (soms in combinatie met skifit), volleybal, turnen en jeugdgym.

Leslie Haasewinkel.

Leslie HaasewinkelIk geef al ruim 10 jaar les bij de Zaalsportclub Muiderberg op woensdagavond om 20:00 uur.  Overdag geef ik les op een middelbare school.  Ik vind het leuk om steples te geven op lekkere muziek. Niet te moeilijk hoor. Gewoon lekker bewegen. 10 minuten warming up en dan 20 minuten oefeningen op de steps. Het laatste half uur  geef ik BBB. Buik, billen en bovenbenen voor een goede core.  Natuurlijk komen ook de armen en de rug aan bod. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om hard te lopen. Conditie is belangrijk.  Het houdt me fit en gezond.  Kom je meedoen?

Frank Schipper.

Hoi, Frank Schipper is mijn naam. iedere maandagavond geef ik de training “Total Body Workout”. In 2018 mocht ik een periode invallen bij ZSM toen Menno genoot van zijn wereldreis. Sindsdien ben ik blijven plakken bij Zaalsport Muiderberg. Vroeger was ik al graag bezig met buitensport, daar kon ik helaas in de recessie na mijn afstuderen weinig mee als professional. Ik heb mijn ervaring opgedaan in andere vormen van begeleiding. Nadat ik in 2011 flink ziek ben geweest heb ik toch het roer omgegooid. Ik ben meer gaan sporten en heb me als voorzitter aangesloten bij een vereniging voor Obstacle Course Running. Daarnaast heb ik bij een aantal bedrijven gewerkt in het management en als trainer. In 2016 heb ik mijn FitVak diploma gehaald zodat ik als zelfstandig ondernemer verschillende trainingen kon geven.

Tegenwoordig werk ik met veel plezier als docent aan de opleiding Maatschappelijke Zorg. Het geven van de Total Body Workout is daarop voor mij een leuke aanvulling. Ben je benieuwd hoe ik iedereen fit probeer te houden? Kom dan gerust een keer meedoen. Mijn lessen zijn elke maandagavond van 20:00 tot 21:00

foto:Eveline Visser (bijgestaan door Ben Visser)

(nb inmiddels opgevolgd door Melissa Govers bijgestaan door laurens van Rossum info volgt)

Muiderberg 16 november 2014

In ons vaandel staat met hoofdletters: “POSITIEF COACHEN” wat onder meer betekent: op een prettige manier kinderen turnen te leren, zonder wedstrijddruk. Wanneer kinderen zich wel willen meten met anderen, dan zullen wij ze bijstaan om aan wedstrijden deel te nemen.

Lois geeft de volgende  jeugdlessen in De Rijver: jeugdgym en turnen.