Sportbrief oktober

Een prachtige september maand aan het begin van seizoen 2016-2017. Heerlijk, alhoewel het in de Rijver af en toe niet te harden was. Dat is nu weer veel beter.
Vanaf heden gaat Bozencka van der Velde ons docenten team versterken voor het onderdeel Rope Skipping. Welkom Bo! Rope Skipping is op zaterdagochtend om 8.45 uur voor de jeugd vanaf 6 jaar.
Voor het tweede jaar doet De zaalsportclub Muiderberg mee aan de sportweek die in de herfstvakantie gehouden wordt. Er staat een informatiestand. En we nodigen alle leden en inwoners uit om naar De Rijver te komen:

donderdagavond 20 oktober om 21.15 uur volleyballen (vanaf 18 jaar)

vrijdagochtend 21 oktober om 10.00 uur kickboksen voor de jeugd vanaf groep 8,

vrijdagochtend 21 oktober 11.00 uur Rope Skipping voor de jeugd vanaf 6 jaar,

vrijdagmiddag 21 oktober 13.30 uur bootcamp voor jong en oud (vanaf 12 jaar)

Na de herfstvakantie start De Zaalsportclub Muiderberg op dinsdag 25 oktober om 20.00 uur met “Fit voor de Kerst” een hardlooptraining (ook voor beginners) o.l.v. Leslie voor het aantrekkelijke tarief van in totaal € 40 voor 8 lessen. De bedoeling is om toe te werken naar een rondje van 5 kilometer.

Naast de hardlooptraining kan je gedurende deze periode voor slechts € 20 extra, mee doen aan een van de activiteiten voor volwassenen op andere dagen dan de dinsdag, zoals sportfit (maandag- en woensdagavond 20.00 uur) of bootcamp op woensdagavond 19.00 uur en donderdagavond 20.00 uur.

Meer informatie staat op onze website: www.zaalsportclub.nl of stuur een email naar voorzitter@zaalsportclub.nl of naar zaalsport@gmail.com.

Roosterwijziging: Vanaf 24 oktober 2016 begint de sportfit op maandagavond om 20.00 uur.

Maandag 31 oktober, woensdag 2 november en zaterdag 5 november is er vriendjes en vriendinnetjes dag voor de jeugd. Neem tijdens de les gezellig familie en vrienden mee naar De Rijver. De introducés kunnen meedoen met de les en de leden kunnen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Dat wordt vast weer heel gezellig. Dit geldt natuurlijk ook voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar die werken aan het behalen van het “nijntje beweegdiploma” op maandagmiddag om 15.30 uur.

Ook in 2016 doen we mee aan De Grote Clubactie: Er zijn prachtige prijzen te winnen en 80% van de opbrengst van de lotenverkoop gaat naar onze eigen clubkas. Vanaf heden zijn de loten te koop voor € 3 per stuk bij o.a. de docenten. Koop er een aantal en verkoop een gedeelte door. Samen sterk. Er is een prijs voor het jeugdlid dat de meeste loten heeft verkocht. Meer info: www.clubactie.nl of stuur een e-mail aan penningmeester@zaalsportclub.nl

Tot slot: Prettige herfstvakantie! En:
1. Bij deelname aan een tweede activiteit van ZSM door een (1) persoon geldt 50 % korting op de contributie van de 2e activiteit..
2. De meisjes turnpakjes zijn vooralsnog direct leverbaar in de maten 128,140,152,164 en small
3. We zijn op zoek naar juryleden en ouders/verzorgers/grootouders die hand en span diensten kunnen verrichten. Geen vaste verplichtingen, maar wel beschikbaar. Meld je aan bij Vera van Etten, Hetty Tjalkens, Marga Hagens of Angela Nagel dan wel de docenten. Met elkaar bereiken we meer.

oktober 11, 2016