Sportbrief juli 2016

Hij staat weer voor de deur! De zomervakantie. Lekker genieten van lange vakantiedagen, geen gehaast naar gym, heerlijk uitrusten.

Probeer wel fit te blijven. Doe eens een paar rek- en strekoefeningen. Wij allemaal, jong en oud hebben een jaar lang allerhande oefeningen geleerd van Leslie, Ben, Eveline en Menno. Die kunnen we ook een beetje thuis doen. Als we weer beginnen zijn we dan niet zo stijf.

Maar eerst dit:  De laatste lessen zijn in week 28. Dus maandag 11 juli, dinsdag 12 juli, woensdag 13 juli en donderdag 14 juli. De Rope skipping lessen zijn al eerder afgelopen.

En dan beginnen we weer aan het eind van de vakantie. Voor de volwassenen beginnen de lessen vanaf maandag 29 augustus. Voor de jeugd vanaf maandag 5 september. Die mogen eerst nog een weekje wennen aan het nieuwe schoolregime. De Rope skippers beginnen op zaterdag 24 september.

Er zullen vrijwel geen wijzigingen zijn in het lesprogramma. Wij zullen de komende weken de website helemaal up to date maken. Mochten er vragen zijn over programma en/of tarieven, kijk dan op www.zaalsportclub.nl

Het gaat eigenlijk best wel lekker met die ZSM, maar toch willen wij graag in het nieuwe seizoen nog meer leden om de continuïteit zowel in het aanbod als financieel te kunnen waarborgen.

De ZSM zal op zaterdag 27 augustus met een kraam bij de Spar staan om de activiteiten van onze sportclub onder de aandacht te brengen en nieuwe leden te werven. Ook zullen wij de flyer huis aan huis laten bezorgen.

Maak uw nieuwe buurvrouw of de ouders van de vriendjes van uw kinderen, of oma en opa enthousiast om te gaan bewegen bij de ZSM. Wij hebben een uitgebreid programma, kijk maar op onze site. Er is voor elke leeftijd en voor elk niveau wel wat te doen.

De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) organiseert weer zomerkampen voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. Als je gek bent op gym, dans of freerunning meld je dan aan. Kijk maar op de site www.zoka.nl.

Op de website tref je het programma van ZSM (vanaf einde zomervakantie tot eind december).

Fijne vakantie en tot ziens!

Bestuur Zaalsportclub Muiderberg

Vera, Hetty, Angela en Marga

(www.zaalsportclub.nl/ Volg ons op Facebook ZSM Muiderberg)

juli 18, 2016