Kickboksen

kickboksen

Tijdens deze lessen leren de kinderen de technieken van het kickboksen, tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de weerbaarheid en sociale vaardigheden van de kinderen.

Discipline, respect en plezier zijn kernbegrippen van de les. De docent vindt het belangrijk om te voldoen aan de wens van de deelnemers. Er wordt geluisterd naar de deelnemers en zo mogelijk worden de wensen meegenomen in de voorbereidingen van de lessen.

De lessen zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 6 tot 13 jaar oud (jongens en meisjes). Mocht de leeftijd niet aansluiten en zijn er meerdere aanmeldingen dan zijn we graag bereid om naar een ander moment te kijken. Je mag altijd vrijblijvend een proefles meedoen, dan is er materiaal beschikbaar. Als je beslist om kickboksen als sport te gaan beoefenen, dan is het handig om zo snel mogelijk eigen materiaal aan te schaffen. Voor de proefles is materiaal  verkrijgbaar via de docent. De les wordt gegeven door Rachid Chabrani (een enkele keer afgewisseld door Jeroen)
De lessen zijn op vrijdag van 16:00-17:00 uur in De Rijver.

U bent altijd welkom voor een gratis proefles en als het u bevalt, dan kunt via deze link lid worden van Zaalsportclub Muiderberg