we mogen weer in de Rijver!!!

We gaan beginnen.  Vanaf woensdag mag er weer binnen gesport worden.

De regels zoals die gehanteerd werden voor de Lock down in december vorig jaar gelden ook nu nog.

Binnenkomen via de hoofdingang, geen ouders in het gebouw, de kinderen weer ophalen aan de zijuitgang van de Rijver.  Moet u toch in het gebouw zijn,  bewaar 1,5 meter afstand, en draag een mondkapje. Kinderen hoeven geen mondkapje te dragen. Aan ons als gebruiker, sporter en begeleiders om te zorgen dat wij de afstand en de eigen hygiëne bewaken. Natuurlijk thuisblijven bij klachten.

De docenten houden de hygiëne in het bijzonder van de materialen scherp in de gaten en zullen zoveel mogelijk ramen en deuren open zetten.

De sportzaal zal na elk uur goed worden gelucht voor de volgende ploeg.

De les op de dinsdagochtend om 09.30 uur zal als het weer het toelaat buiten op het veldje worden gegeven.

i.v.m het continu rooster op de basisscholen wordt de jeugdgroep op de woensdagmiddag 14:00 uur samengevoegd met de groep van 15:00 uur.

De andere lessen worden in principe in de zaal gegeven, maar in overleg met de docent kan er natuurlijk buiten gesport worden.

De les van de woensdagavond 19.00 uur zal om 18.55 aanvangen, zodat de zaal om 19.55 uur leeg is en gelucht kan worden.  De deelnemers van dit sportuur worden verzocht de zaal zo snel mogelijk te verlaten. Gezellig praten met elkaar mag, maar buiten de zaal. De les van 20.00 uur begint om 20.05. Wacht buiten de zaal.

Maandag 24 mei is het 2e Pinksterdag en is er geen les.

De lessen gaan door tot en met donderdag 8 juli.  Daarna is het alweer grote vakantie.

mei 18, 2021