IGLO bouwen in de sneeuw

Zaalsportclub Muiderberg zoekt altijd voor haar leden naar de mogelijkheden, zeker in deze bijzondere tijden. Zo zijn de jeugdleden sinds de recente Lock down iedere woensdagmiddag te vinden op het grasveld bij de Rijver. Meester Menno laat de kinderen hollen en vliegen. Lekker buiten met elkaar. Woensdag 10 februari jl met de sneeuw waren ze er natuurlijk ook. Met sneeuw kan je immers nog veel meer leuke dingen doen. Gezamenlijk werd besloten een Iglo te bouwen. Nog een hele uitdaging. Met rode konen waren de kids aan het werk. Er werd af en aan gesleept met sneeuw en langzaam werden de contouren van de Iglo zichtbaar. 2 uur bleek tekort om hem af te krijgen maar  zoals een wijze oudere zei: “joh het gaat om het proces ernaar toe niet om het resultaat” .

Zaalsportclub Muiderberg kijkt met haar jeugd terug op een fantastische middag in de sneeuw. Blijf up to date via de website www.zaalsportclub.nl voor de activiteiten.

februari 10, 2021