buitensport voor volwassenen

Wij willen u ook graag informeren over de beperkte buitensport mogelijkheden die wij nu voor onze volwassen leden kunnen aanbieden met in acht neming van de coronamaatregelen die momenteel tot tenminste 30 maart van kracht zijn. Met de huidige versoepelingen zien wij kans om ook voor onze volwassen leden beperkt buitensport o.l.v. onze docent Menno aan te bieden onder strikte voorwaarden.We formeren buiten rondom de Rijver op ruime afstand (3 meter minimaal)  groepjes van vier, deze groepjes van vier doen een training met elkaar. We denken aan een bootcamp waarbij ieder groepje door Menno opgegeven oefeningen doet. Het is niet bedoeld als groepsles. Menno wisselt van groepje. We verzamelen bij de ingang van de Rijver en verspreiden ons daarna. Bewaar bij het verzamelen ook goed afstand!

De momenten waarop we dit aanbieden zijn

dinsdagochtend 9:30-10:30 uur,

woensdagavond 19:00 -20:00 uur

donderdagavond 19:30 -20:30 uur.

Het is buiten en daarmee zijn wij afhankelijk van het weer. Mocht het weer roet in het eten gooien, dan vindt u deze informatie op de website. Geen bericht op deze website betekent dat de bootcamp doorgaat.

maart 11, 2021