buitenactiviteiten jeugd tijdens Lockdown

Goed nieuws. Zaalsportclub Muiderberg organiseert i.s.m. Menno en Melissa  voor de jeugd op woensdagmiddag twee buiten speel middagen ( met nadruk op speel) op het grasveld bij de Rijver o.l.v. Menno. jeugdleden hebben voorrang.  We starten 20 januari a.s.

Binnen sporten kan helaas nog steeds niet, maar buiten sporten voor de jeugd is mogelijk binnen de huidige maatregelen.

Wij zijn afhankelijk van het weer en de conditie van het grasveld. De meeste materialen mogen niet naar buiten, de Rijver blijft gesloten. Vandaar ook vooral spel en beweging.
Alle jeugd van 3 -12 jaar is welkom, per les is er echter i.v.m. veiligheid en overzichtelijkheid een maximum van 20 deelnemers. Leden hebben voorrang.
Dus zorg dat je:
1: op tijd bent. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Boven de 20 deelnemers is er geen plek meer. De verwachting is overigens dat dit geen probleem is zie ook de indeling van de groepen.
2: laarzen of stevige schoenen draagt en warm genoeg gekleed bent.
3: gedronken en geplast hebt voor je komt. Er is geen toilet en ook geen ruimte om flesjes water te stallen of kleding achter te laten.
4: de website checkt. Als de lessen niet doorgaan, staat dat uiterlijk woensdags half een op de website www.zaalsportclub.nl. In principe gaat het door en staat er niets op de website. Alleen als het niet doorgaat vind je op de home pagina een bericht.

Indeling:
woensdagmiddag van 14:30 -15:15 voor de “woensdag groepen van twee en drie uur” en de “maandagmiddag groepen van half vier en half vijf”, dwz de jeugd van 3 tot 7 jaar.

Woensdagmiddag van 15:30-16:15 voor de “woensdag groepen van vier uur en halfzes” en de “maandagmiddag groepen van half zes en half zeven”, dwz voor de jeugd van 7 tot 12 jaar.

Mocht blijken dat er minstens tien belangstellenden zijn van de “maandagmiddag groepen” dan organiseren wij i.s.m. Melissa een speciale maandagmiddag buiten spelactiviteit. Vooralsnog bieden wij de woensdagmiddag aan ook voor de “maandagmiddag groepen”.

januari 14, 2021