Wie is wie

Het bestuur van de Zaalsportclub Muiderberg bestaat uit:

• Vera van Etten – voorzitter
  • Hetty Tjalkens – vice voorzitter en leden administratie
  • vacature – secretaris
  • vacature – penningmeester

Trainers

Hieronder vindt u de trainers.

Menno geeft, naast turn-gymlessen en de bootcamp ook de volgende lessen in De Rijver: Total Body Workoutseniorengym en body in shape.
Menno Out

menno_outMijn naam is Menno Out. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de opleiding sport en bewegen te Amsterdam.
Jeugdgym, turnen jongens, Total Body Workout, conditietraining en de volleybal training. Op woensdag geef ik gym/turnlessen voor de jeugd. Op dinsdagochtend, woensdag- en donderdagavond geef ik les aan de volwassenen.
Jaren heb ik geturnd bij Francien, wat ik altijd met veel plezier deed. Ik turn nog steeds in Blaricum. Naast het turnen werk ik ook bij Sportcentrum “de Zandzee” waar ik zwemlessen geef en activiteiten coördinator ben.

Menno geeft de volgende lessen in De Rijver: conditietraining, bootcamp (soms in combinatie met skifit), volleybal, turnen en jeugdgym.

Eveline Visser (bijgestaan door Ben Visser)

Muiderberg 16 november 2014Mijn naam is Eveline Visser. In 1994 heb ik mijn licentie bij de KNGU gehaald als turndocente en heb ruim twintig jaar als trainer bij een vereniging in Diemen gewerkt. In 2014 ben ik begonnen bij Zaalsportclub Muiderberg en geef daar les op maandagmiddag van 15:30 tot 18:30 uur. De leeftijdsgroepen variëren van 2 ½  tot 12 jaar voor zowel jongens als meisjes. In dat zelfde jaar heb ik bijscholing gedaan bij de KNGU en ben bevoegd voor het geven van bewegingslessen, waarbij kinderen vanaf 2 ½  jaar, net als een zwemdiploma, ook een beweegdiploma kunnen halen. Hierdoor kunnen zelfs de allerkleinsten terecht bij de vereniging. Bij al deze lessen word ik geassisteerd door mijn vader Ben, die ook al ruim 25 jaar in de turnwereld bekend is.

In ons vaandel staat met hoofdletters: “POSITIEF COACHEN” wat onder meer betekent: op een prettige manier kinderen turnen te leren, zonder wedstrijddruk. Wanneer kinderen zich wel willen meten met anderen, dan zullen wij ze bijstaan om aan wedstrijden deel te nemen.

Eveline geeft de volgende  jeugdlessen in De Rijver: jeugdgym en turnen.