Welkom bij ZSM

Zaalsportclub Muiderberg is opgericht op 15/12/1983 en verzorgt een groot aantal zaalsporten en activiteiten in De Rijver (Nienhuis Ruyskade) in Muiderberg. Jong en oud zijn welkom.

Voor jeugdgym en turnen besteedt de club uitgebreid aandacht aan motoriek en ontwikkeling van jonge kinderen. Plezier staat daarbij voorop.

De volwassenen hebben een ruime keuze op sportgebied: conditietraining, body in shape, volleybal, senioren gym, bootcamp, skifit training en meer.

Verder organiseert de club diverse sportieve evenementen zoals de jaarlijkse onderlinge wedstrijden voor de jeugd, pietengym tijdens sinterklaas, nationale sportweek tijdens de herfstvakantie en verzorgt de club workshops voor de scholen in Muiderberg.

Zaalsportclub Muiderberg wordt gerund door een enthousiast team van vrijwilligers en daardoor kunnen de prijzen van de sportlessen zeer laag worden gehouden.

Nieuwsgierig? Kom gewoon eens langs tijdens een training. Het schema en alle informatie vind je onder het menu.