Body in Mind

Ook senioren kunnen sportief meedoen met de Zaalsportclub. Elke dinsdagmorgen van 10:35-11:30 uur wordt een speciaal uur voor de senioren gegeven. Onze trainer Menno stemt de lessen goed af op de mogelijkheden van de (wat) oudere sporters. Ook deze lessen zijn toegankelijk voor mannen en vrouwen. een klein uur bewegen met extra aandacht voor spier beheersing/versterking. De houding, looptechniek, val techniek en evenwicht krijgen wekelijks aandacht. de oefeningen zijn ook thuis te doen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een stoel en er zijn geen grondoefeningen. Er wordt ook niet gehold. Vanaf 17 maart is er een speciale samenwerking met Muiderberg Actief.

U bent altijd welkom voor een gratis proefles voor zowel Senioren gym als onze overige lessen voor volwassenen. Als de les bevalt, dan kunt via deze link lid worden van Zaalsportclub Muiderberg.