Kleintje beweegdiploma

Zaalsportclub Muiderberg heeft de ambitie om meer kinderen uit Muiden en Muiderberg tussen de 2 en 6 jaar te stimuleren om spelenderwijs beter te leren bewegen.

De grootste motorische ontwikkeling vindt plaats tussen de 2 en de 5 jaar. Als je vanaf  2 jaar veel en gevarieerd beweegt, leer je hoe je je lichaam moet gebruiken en ontwikkel je de belangrijkste spiergroepen.  Die spieren komen op latere leeftijd heel goed van pas. Kinderen die op jonge leeftijd op een leuke manier voldoende beweging krijgen, hebben meer kans om gezond en evenwichtig op te groeien.

Zaalsportclub Muiderberg heeft lesgevers die daadwerkelijk peuters en kleuters op een juiste en veilige manier leren hoe ze alle belangrijke vormen van bewegen kunnen leren. Dat doen we in een leuke sfeer waarin spelenderwijs leren centraal staat. In principe in april van elk seizoen  bij de onderlinge wedstrijden ontvangen de kinderen het Kleintje beweegdiploma.

Aanmelden  kan via deze link.