ZSM staakt vanaf maandag 16 maart alle activiteiten tot nader order.

Beste leden, lieve mensen,

In afwijking van ons eerdere bericht heeft het bestuur van Zaalsportclub Muiderberg  bij nader inzien vandaag 15 maart alsnog besloten dat alle activiteiten van Zaalsportclub Muiderberg, dus alle lessen maar ook de ALV, worden gestaakt tot nader order. De recente betrouwbare informatie over besmettingen in onze directe omgeving naast het advies van de KNGU en de bond NOC/NSF om alle activiteiten te staken, plus het bestaande advies van het RIVM om alle risico’s op verspreiding te minimaliseren, maakt dat wij als bestuur helaas de conclusie moeten trekken dat het, ondanks de kleinschaligheid van onze activiteiten toch niet verantwoord is om de lessen en de ALV door te laten gaan. De onderlinge wedstrijden waren al uitgesteld tot nader order.

maart 14, 2020