Onderlinge wedstrijden 14 april 2019

Zondag 14 april vinden de Onderlinge Wedstrijden voor de jeugd plaats in De Rijver (De Rijver is open vanaf 9:30 uur). Alle deelnemende kinderen worden die zondag om 9.45 uur verwacht in De Rijver. Na een kort welkom door onze voorzitter Vera van Etten, zullen de allerkleinsten (nijntje beweegdiploma en ZSM beweegdiploma) om 10.00 uur laten zien wat zij inmiddels hebben geleerd. Daarna komen de jongens aan de beurt en de meisjes sluiten af.

De kleuren van de ZSM zijn blauw/geel. Het zou leuk zijn als de kinderen in een blauw broekje en een wit of geel t-shirtje aantreden. Voor de meisjes zijn er elegante turnpakjes te koop (voorzitter@zaalsportclub.nl).

De kantine is open, dus u kunt een kopje koffie of thee kopen. Houdt u er rekening mee om klein geld mee te nemen. Er is geen pin en zo vroeg op de morgen misschien ook geen wisselgeld.

Neemt u vooral opa’s en oma’s mee, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee.

De Onderlinge Wedstrijden zijn ieder jaar een leuk moment om aan elkaar en familie te laten zien, wat er de afgelopen periode is geleerd en welke vorderingen er zijn gemaakt. Er is voor iedereen een zilveren medaille, voor de aller, aller beste is er een gouden medaille. Aanmelding kan per email aan secretaris@zaalsportclub.nl met toestemming voor automatische incasso voor de 7 euro inschrijfgeld. (De docent heeft ook blanco aanmeldingsformulieren). We gaan er weer een topdag van maken. schrijf je gauw in!

maart 4, 2019