Lid worden

U kunt altijd proberen of de door u gekozen zaalsport bevalt. Kom naar De Rijver en doe mee met een gratis proefles.

Inschrijven
Mocht de les bevallen, vraag dan direct een inschrijfformulier aan de trainer of download het aanmeldingsformulier

Het formulier kunt u inleveren bij de trainer.

Na verwerking van uw gegevens ontvangt u een bevestiging van de inschrijving (telefonisch of per e-mail).  Uiteraard betaalt u pas na ontvangst van de factuur.

Het betreft een doorlopend lidmaatschap. Opzeggen van uw lidmaatschap kan alleen vóór het begin van de nieuwe contributieperiode en wel voor 1 augustus van het nieuwe seizoen dat per 1 september begint. De opzegging dient schriftelijk of per e-mail te geschieden bij de ledenadministratie. let erop dat de opzegging door de ledenadministratie wordt bevestigd. Dan pas is de opzegging geldig. Bij opzegging na 1 augustus maar voordat de lessen zijn begonnen, geldt een opzegtermijn van 3 maanden.  Gedurende het jaar kan er niet opgezegd worden. met dien verstande dat er geen restitutie van contributie plaatsvindt. Mondelinge opzegging bij de trainer of wie dan ook kan niet.

Mondelinge opzegging – bij trainer – is niet mogelijk.